[Free New Version] Download Most Important Cisco Wireless 200-355 Dumps Study Guide Real Exam Questions And Answers with CCNA Video Series Covers All Key Points (From Google Drive)

Pass4itsure download most important cisco Wireless 200-355 dumps study guide real exam questions and answers covers all key points, pass Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals. Pass4itsure can give each candidate to provide high-quality https://www.pass4itsure.com/200-355.html dumps, including pre-sales service and after-sales service.

Exam Code: 200-355
Exam Name: Implementing Cisco Wireless Network Fundamentals
Updated: Aug 26, 2017
Q&As: 378

[Free New Cisco 200-355 Dumps Version From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWUkUwT0lYclNxbFU

[Free New Microsoft 70-414 Dumps Version From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWT1R2UXFwcFMwZEE

200-355 dumps

QUESTION: 1
Which of the following principles describes this statement?” xxx defines tolerances
for each project objective to establish limits of delegated authority”
A. Manage by stages
B. Focus on products
C. Manage by exception
D. Learn from experience
200-355 exam 
Answer: C
QUESTION: 2
Which of the following statements is NOT correct?
The Learn from Experience principle suggests that lessons should be actively
sought…
A. When Starting a Project
B. When Initiating a Project
C. As the project progresses
D. As the project closes
Answer: B
QUESTION: 3
Which of the following principles uses Product Descriptions to provide clarity
by defining each product’s purpose, composition, derivation, format, quality criteria
and quality method?
A. Tailor to suit the project environment
B. Focus on products
C. Manage by stages
D. Continued business justification
200-355 dumps 
Answer: B
QUESTION: 4
Which of the following statements is FALSE regarding the Continued Business
Justification?
A. The justification for the project must remain the same throughout the project
B. The justification for the project should remain valid
C. The justification for the project may change
D. If the project is no longer justified it should be stopped
Answer: B
QUESTION: 5
The Manage by Exception principle sets tolerances for six areas of the project,
Time. Cost and Quality are three of them, what are the other three?
A. Scope, People & Resources, Benefit
B. Scope, Risk, Product
C. Risk, Benefit, Product
D. Scope, Risk, Benefit
200-355 pdf 
Answer: D
QUESTION: 6
Which statement best explains the purpose of Tailor to suit the project
environment?
A. Ensure project controls are based on project’s scale, complexity, importance,
capability and risk
B. To use a set of pre-defined templates for the size of project
C. To tailor the use of the principles to suit the project
D. To pick which PRINCE2 processes to apply and which to leave out
Answer: A
QUESTION: 7
Which of the following statements describes an outcome?

A. Any of the projects specialist products
B. A result of the change derived from using the project’s products
C. A measurable improvement resulting from a change
D. Something perceived as advantages by a stakeholder
200-355 vce 
Answer: B
QUESTION: 8
Which of the following should NOT be included in the business case?
A. Reasons
B. Major Risks
C. Business options
D. Business approach
Answer: D
QUESTION: 9
When considering the business options in the business case, which of these is NOT
an option?
A. Do nothing
B. Do the maximum
C. Do the minimum
D. Do something
200-355 exam 
Answer: B
QUESTION: 10
Which of the following statements is TRUE with regard to expected benefits?
A. They cannot be assigned
B. They don’t need to follow corporate objectives
C. They should be measurable
D. Tolerances cannot be set against expected benefits

Answer: C
QUESTION: 11
Who is responsible for ensuring that the value-for-money solution is constantly
reassessed?
A. Business Assurance
B. Senior User
C. Corporate or Programme Management
D. Reject Support
200-355 dumps 
Answer: A
QUESTION: 12
Which of the following activities is the Executive responsible for?
A. Ensure the desired outcome of the project is specified
B. Responsible for the benefits review plan
C. Assess and update the Business Case at the end of each stage
D. Responsible for the Benefits Review Plan post project
Answer: B
QUESTION: 13
Scenario
Additional Information
During the initiation stage the Project Manager met with the Marketing Director to
find out more about the requirements of the promotional calendar and recorded the
following notes:
There has been a reduction in the order numbers at the MNO Manufacturing due in
part to the increased marketing activities of its competitors. 10% of customers
have not re-ordered in this financial year and staff morale is poor. A number of
skilled staff have left as a result and replacement staff have not been recruited due
to the reduced operation. If the project is successful, a recruitment campaign will
be required to fill the existing staff vacancies and there may be a requirement for
additional staff. Operational costs are likely to increase because skilled staff are
expensive and difficult to find.
In financial terms, there were a total of 1,500 orders in the last financial year, each
with an average profit of £2k. The Marketing department believes that sending a

promotional calendar to our current and prospective customers would increase
orders by at least 10% with a minimum of 10 further orders from the list of
prospective customers within 12 months from the date of distribution.
The Marketing Director will be funding the project from the business marketing
budget. She believes that the effect of a good company image portrayed by a
successful calendar would last into a second year. She has forecast the same
increase in orders for a second year and predicts that the annual employee
satisfaction survey will show a measurable improvement in staff morale.
A number of alternatives were explored, including:
• 20% discount for all repeat customers – not cost-effective and very short
term
• A promotional calendar as a free Christmas gift – would target current and
prospective customers and the benefits would last into a second year 5
• A series of television and press advertisements was too expensive
• A direct mail shot to all customers – benefit would be short term
• Creation of an internet website – would not suit all customers
The calendar is seen as the favored option, as long as the company’s competitors do
not increase their marketing activity. Whilst the Marketing department wants a
very high quality, glossy product, the project management team must be aware of
the cost this will incur.
Which 2 statements should be recorded under the Reasons heading?
A. The Marketing department believes that sending a promotional calendar
to current and prospective customers will increase orders by at least 10%.
B. 10% of customers have not re-ordered in this financial year.
C. 1,500 orders are expected, each with an average profit of £2k.
D. The Marketing department believes that the effect of a good company image,
portrayed by a successful calendar, will last into a second year.
E. MNO Manufacturing is experiencing a fall in orders due in part to the
increased marketing activities of its competitors.
200-355 exam 
Answer: B, E
QUESTION: 14
Scenario
Additional Information
During the initiation stage the Project Manager met with the Marketing Director to
find out more about the requirements of the promotional calendar and recorded the
following notes:
There has been a reduction in the order numbers at the MNO Manufacturing due in
part to the increased marketing activities of its competitors. 10% of customers
have not re-ordered in this financial year and staff morale is poor. A number of
skilled staff have left as a result and replacement staff have not been recruited due

to the reduced operation. If the project is successful, a recruitment campaign will
be required to fill the existing staff vacancies and there may be a requirement for
additional staff. Operational costs are likely to increase because skilled staff are
expensive and difficult to find.
In financial terms, there were a total of 1,500 orders in the last financial year, each
with an average profit of £2k. The Marketing department believes that sending a
promotional calendar to our current and prospective customers would increase
orders by at least 10% with a minimum of 10 further orders from the list of
prospective customers within 12 months from the date of distribution.
The Marketing Director will be funding the project from the business marketing
budget. She believes that the effect of a good company image portrayed by a
successful calendar would last into a second year. She has forecast the same
increase in orders for a second year and predicts that the annual employee
satisfaction survey will show a measurable improvement in staff morale.
A number of alternatives were explored, 200-355 dumps including:
• 20% discount for all repeat customers – not cost-effective and very short
term
• A promotional calendar as a free Christmas gift – would target current and
prospective customers and the benefits would last into a second year
• A series of television and press advertisements• was too expensive
• A direct mail shot to all customers – benefit would be short term
• Creation of an internet website – would not suit all customers
The calendar is seen as the favored option, as long as the company’s competitors do
not increase their marketing activity. Whilst the Marketing department wants a
very high quality, glossy product, the project management team must be aware of
the cost this will incur.
Which 2 statements should be recorded under the Business options heading?
A. Produce a promotional calendar as a free Christmas gift to current and
prospective customers.
B. Use a professional photographer to create the photographs for the calendar.
C. Create the photographs for the calendar internally.
D. Outsource the creation of the calendar to a professional marketing company.
E. Do nothing.
Answer: A, E

If you need Pass4itsure Cisco CCNA Wireless WIFUND 200-355 dumps training material you can use part of our free questions and answers as a trial to sure that it is suitable for you. So you can personally check the quality of the Pass4itsure Cisco https://www.pass4itsure.com/200-355.html dumps training materials, and then decide to buy it.

For More Details: http://www.certfans.com/latest-release-cisco-ccie-400-051-dumps/

For Complete Cisco Certification Exam Outline Topics (PDF File) Click to Download: http://www.certificationmonitor.com/high-success-rate-microsoft-70-463-dumps/